Diskuse

Krmítko pro ptáky na sídlišti není žádoucí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo, tak toto znám velmi důvěrně...máme pod námi pouze dva sousedy, ale jak jsme dali krmítko, hned začali řeči. Spadly jim asi tak tři slupky ze slunečnice. A sousedka pod námi je úplně šílená, co kdyby ji v létě vletěl pták do bytu:-) A nedej bože, kdyby ji navštívila veverka, která někdy taky běhá po omítce...No, někteří jedinci jsou odtrženi od přírody tedy fest.

Ještě, že si to krmení ptáků vynahradím v zimě na chalupě.

3 0
možnosti
Foto

Jenom aby se ti sousedé kvůli tomu nezbláznili... To musí být pěkní škarohlídi. :-(My máme z ptáčků, kteří navštěvují krmítko na balkoně, radost. Dnes tam už byli kosi, sýkorky, dlask, ale i černobílý pták, nevím jestli rto nebyla straka. Někdy to tam lítají okukovat i dvě hrdličky. Ty vždycky spolu. Pěkný den... R^:-)

2 0
možnosti

nemá mít straka trošku modrý boky k té černobílé?:-)

0 0
možnosti
Foto

Zdenko, pokud je postoj některých lidí vůči ptákům takový, pak je něco moc špatně. U nás máme krmítko z obou stran, nakoupili jsme závěsné krmící "kuličky" a sdílíme s nimi prostě obyčejnou lidskou radost:-) Děkuji za Váš článek R^

4 0
možnosti
Foto

My máme zase doma knihu Ptáci, kterou sepsal J. Valja také s obrázky Svolinského. Vydání v roce 1954. Vázaný výtisk 22,95 Kčs, brož. výtisk 14,95 Kč. Už 6 let tuhý socialismus a Baťovy ceny dosud přežívaly. :-))

1 0
možnosti
Foto

Během zimy ptákům skrmíme asi tak 25 kg slunečnice a 50 kg pšenice. Máme tady sýkorky, pěnkavy, zvonky, rehky, kosy, stehlíky, kvíčalu a asi stovku vrabců. Občas se tu našimi svěřenci nakrmí i ostříž. :-))

3 0
možnosti

Máme před domem švestku, tak jsem krmítko umístila tam. věším tam i lojové koule a sypu slunečnicová semínka. Na okno se mi krmítko nevejde. Dost mě mrzí, že nevidím, jak se tam futrujou.Mám okna na druhou stranu.

2 0
možnosti

Můžu poradit? Já koupila plastové,vypadá jako lucernicka,je na provázku,stačí skobicka do zdi. Klasické se mi na okno taky nevejde.Kupovala jsem ho v Pet-centru,něco přes 200 Kč,do 300 Kč určitě. Litaj na to jak vzteklý.:-)

0 0
možnosti

Tak alespoň vím komu poděkovat.

2 0
možnosti

Dělám to samé a jsm rád,že je nás více.R^V

8 0
možnosti